Μπορώ να αντέξω το κρύο?

Είναι κρύο, αλλά όχι οδυνηρό! Οι θερμοκρασίες είναι πολύ ανεκτές καθώς μειώνεται μόνο η επιφανειακή θερμοκρασία του δέρματός σας.

Τι να φοράω?

Να φοράτε τα πιο άνετα βαμβακερά σας εσώρουχα και εμείς θα σας δώσουμε γάντια και ειδικές παντόφλες πριν τη συνεδρία σας.

Τι να προσέξω?

Να είναι το σώμα σας στεγνό, δηλαδή να μην είσαστε ιδρωμένοι ή να έχετε εφαρμόσει ενυδατική κρέμα.

Υπάρχει ηλικιακός
περιορισμός?

Η κρυοθεραπεία δεν είναι μόνο για ενήλικες. Έφηβοι  άνω των 14 ετών λατρεύουν επίσης να αποκομίζουν τα οφέλη! Απαιτείται σημείωση γιατρού για νέους κάτω των 14 ετών.

Πόσο συχνά μπορώ να κάνω?

Αυτό εξαρτάται από τους λόγους που χρησιμοποιείτε κρυοθεραπεία, αλλά η συνέπεια είναι το κλειδί για να βιώσετε τα βέλτιστα οφέλη από το cryo! Σας προτείνουμε να κάνετε σύνθετες θεραπείες στην αρχή: τουλάχιστον 2-3 φορές σε περίοδο 7-10 ημερών για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Nα κάνω κρυοθεραπία πριν η μετά τη γυμναστική?

Μπορείτε να κάνετε και τα δύο! Μερικοί άνθρωποι απολαμβάνουν τη έκρηξη ενδορφίνης πριν το γυμναστήριο, ενώ άλλοι προτιμούν την κρυοθεραπεία μετά από μια προπόνηση για γρήγορη αποθεραπεία.

Πόση ώρα θα διαρκέσει το πρώτο μου ραντεβού?

Η ολόσωμη συνεδρία "cryosauna" διαρκεί μόνο 3 λεπτά, ενώ η τοπική θεραπεία διαρκεί από 15 έως 20 λεπτά, ανάλογα με την επιδερμίδα σας. Μπορείτε να έρθετε νωρίτερα από το ραντεβού σας και να σας απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις!

Υπάρχει κάποια επικυνδινότητα?

Η κρυοθεραπεία είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία. Ο συντονιστής Cryofit που εκτελεί τη συνεδρία σας είναι πλήρως εκπαιδευμένος σε πρωτόκολλα ασφάλειας και λειτουργίας και είναι σε θέση να διακόψει τη συνεδρία σας για οποιονδήποτε λόγο. Ομοίως, δεν υπάρχει κλειδαριά στην πόρτα του CryoSauna, και μπορείτε να βγείτε ανά πάσα στιγμή. Η κρυοθεραπεία έχει μερικές αντενδείξεις, συμπεριλαμβανομένης της εγκυμοσύνης και ορισμένων καρδιακών παθήσεων.

Πώς θα αισθάνομαι μετά τη πρώτη μου συνεδρία?

Επειδή τα αποτελέσματα της κρυοθεραπείας είναι διαφορετικά για κάθε επισκέπτη, εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το πώς αντιδρά το σώμα σας στη συνεδρία. Ενεργοποιούνται άμεσα οι ενδορφίνες, κάνοντάς σας να νιώσετε καλά και πιο ενεργητικοί! Επίσης, πολλοί επισκέπτες αισθάνονται την πρώτη επίδραση το επόμενο πρωί μετά από έναν κύκλο καλού ύπνου.